top of page

Po tom, čo si vyberiete jednu zo služieb a dohodnete sa na čase stretnutia Vám Jasmina poskytne presnú adresu svojej kancelárie. Toto opatrenie bolo zavedené kvôli bezpečnosti klientov a nerušenému priebehu stretnutí. 

Pred Vašim príchodom Jasmina zabezpečí všetky potrebné pomôcky a pripraví kanceláriu na Vaše sedenie. Privíta Vás tak pokojný, svojrázny priestor v ktorom budete mať možnosť uvoľniť sa a otvoriť svoju myseľ. Všetky toxické myšlienky necháte pred dverami. Váš mobilný telefón by mal byť počas stretnutia v tichom režime, nieje to však nutné.

Budú na Vás čakať pohodlné sedačky, vankúše a deky. Jasmina Vás rada ponúkne bylinkovým čajom alebo minerálkou a pripraví pre Vás drobné občerstvenie. Pred výkonom niektorých rituálov je odporúčané pitie malého množstva absintu, na čo budete vopred upozornení. Túto ponuku môžete, samozrejme, odmietnuť. Alkoholický nápoj nebude ponúkaný klientom, ktorí prišli na aute.

Priebeh jednotlivých sedení sa líši v závislosti od potrieb klienta. Na stretnutie môžete prísť osamote, ako aj so sprievodom 1-2 ľudí. Čas jednotlivých stretnutí je orientačný, nikto na Vás nebude tlačiť. Jasmina si počas sedenia môže robiť poznámky, okrem toho nebudú rozhovory obrazovo ani zvukovo zaznamenávané. Všetko, čo  sa v kancelárii odohrá, v kancelárii aj zostane. 

Bez ohľadu na špecifickosť rituálov žiaden klient nepríde v kancelárii do kontaktu so živými či mŕtvymi zvieratami, krvou, ani inými telesnými tekutinami. Priestory kancelárie sú denne čistené, ako fyzicky, tak aj energeticky.

 

Platba za služby je po dohode možná prevodom na účet VOPRED, alebo v hotovosti na mieste.

V prípade akýchkoľvek otázok neváhajte Jasminu kontaktovať.

bottom of page