top of page
shutterstock_726874936 (1).jpg

Individuálny prístup, absolútna diskrétnosť.

 

Základom Jasmininej práce je zrozumiteľná komunikácia s každým klientom bez ohľadu na jeho vierovyznanie, osobné presvedčenia

a predchádzajúce skúsenosti. Podnecuje otvorenosť mysle, hľadanie vnútornej sily a schopností, ktoré v sebe každý z nás ukrýva. 

Pomôže Vám lepšie pochopiť svoju myseľ, telo a emócie, nájde s Vami odpovede na otázky, ktoré si kladiete. Vnesie svetlo do Vášho podvedomia a naučí Vás pracovať s Vašimi temnými stránkami. Pomôže Vám správne sa rozhodovať a prekonávať ťažké životné situácie.

Zasvätí Vás do práce s mágiou, liečivými kameňmi a bylinami. Pomôže Vám dosiahnuť Vaše najvyššie ciele. 

Ku každému klientovi pristupuje individuálne. Snaží sa vybudovať s ním dôverný vzťah, vďaka ktorému lepšie pochopí jeho situáciu a zámery.

Diskrétnosť je garantovaná. Jasmina sa drží svojho nepísaného pravidla

o "lekárskej mlčanlivosti", takže všetko, s čím sa jej zveríte, zostane medzi štyrmi stenami. 

Jasmina disponuje živnostenským oprávnením na výkon svojej práce.

Referencie

Tatiana D.

,,Úplne iné poňatie "veštenia" bola som zatial u nej iba 2x ale už teraz ju považujem skôr za psychologičku. Pozna svoje hranice a netvári sa že zjedla všetku mudrosť sveta. Uprimna, muda, sympaticka žienka."

Soňa M.

,,Jasminku som vyskúšala na doporučenie známej aj keď tie ceny mi prišli najskôr prestrelené. Neľutujem to. Pomohla mi najmä so zdravotnými problémami, v procese som sa pri nej veľa krát vyplakala aj rozzúrila ale vždy mi dala pocit že je v tom so mnou. Skrátka vidno že jej na klientoch záleží."

Tibor M.

,,Uprimne, na cary moc neverim ale zboznujem tu atmosferu ktora okolo nej je. Vie sa rozumne porozpravat aj s clovekom co nieje nejaky sialeny spiritista :) "

Tibor M.

,,Uprimne, na cary moc neverim ale zboznujem tu atmosferu ktora okolo nej je. Vie sa rozumne porozpravat aj s clovekom co nieje nejaky sialeny spiritista :) "

Marcela K.

,,Nieje to žiadna cigánka čo vám začne na nejakom parkovisku predpovedať hovadiny o budúcnosti. Je to hlavne úžasná kamarátka ktorá z vás vytiahne aj to čo ste ani nevedeli že v sebe máte. Najskôr ma trochu prekvapil jej vzhľad aj vek ale tráviť s ňou čas je velmi príjmné a nápomocne. Je jednoducho iná. Nemam pocit že ma chce ošklbať o peniaze, práve naopak, snaží sa aby som veci zvládala aj sama bez jej pomoci."

bottom of page